torsdag 4 oktober 2012

Kombiera nytta med nöje

 Plockade in dalior innan första kölden tar dem, tänkte bilden kunde pigga upp så här i höstmörknet och jag fick ju prova på hur man laddar upp en bild :-) Tog fotot med min iPad, sparade i Picasa och hoppsan där fanns en knapp om jag vill publicera i blogger. Ibland är det sen lätt!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

  1. Tack för att du påminde, att man kan spara bilder från iPad till Picasa. Det hade jag nämligen glömt att göra i ordning (när ja första gången provade 1,5 år sedan var Picasa App så dålig, att jag struntade i den). Vilken App använder du? När man en gång har fått bilderna till Picasa är det mycket lätt att få dem till blogg. Tror du, att du kunde göra en diasatts där du berättar andra hela processen från iPad till blogg? Om du sedan laddade materialet till Slideshare, skulle du få många tacksamma läsare!

    - Irmeli

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hmm, ledsen att göra dig besviken...men jag mejlade bilden och sparade i Picasa på min dator. Jag har alltså inte hittat en app. Men skall definitivt ta en titt ifall en dylik skulle hittas!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inspirerad av ditt inlägg gick jag till AppStore för att hitta en ny Picasa App. Det var värt det! Jag valde Picasa HD Lite (en gul blomma i ikon), som var helt fri och fungerar ok. Det går att ladda ner bilder från Picasa till iPad och ladda upp dem från iPad till Picasa. Med mera. Efter att ha laddat det, läste jag att App bara hade fått en stjärna! Inte är den så dålig! Läs mera i min blogg.

      - Irmeli

      Radera
  4. Bra, då är vi båda väl utrustade! Det lönar sig alltid, att öppna munnen: om du inte hade skrivit om "nytta med nöje", och om jag inte hade kommenterat, och du svarat, skulle vi inte ha våra Picasa Apps!

    - Irmeli

    SvaraRadera